|
| H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
XxXxmezarlık.bekçisixXxX HıllsEyes
| Konu: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Salı Ekim 16, 2007 11:36 pm | |
| Dark Light Shivers run through the spine Of hope as she cries the poison tears of her life delight In the raven black night Holding hands with
Dark light Come shine in her lost heart tonight And blind All fears that haunt her With your smile Dark Light
In oblivion's garden Her body's on fire Writhing towards the angel defiled To learn how to die In peace with her God
Dark light Come shine over all stars tonight And blind All fears that haunted you Your smile Dark Light
Kara Işık Ürpertileri sırtından tırmanıyor Ümidin,o ağlarken Reddedilmiş bir hayatın zehirli gözyaşlarıyla Kuzgun karası bir gecede Eller kenetlenmiş bir halde
Kara ışık Gel ve onun kayıp kalbini aydınlat bu gece Ve kör et Onu avlayan bütün korkuları Gülümsemenle Kara ışık
Unutkanlığın bahçesinde Bedeni yanıyor Kirlenerek sürünüyor meleğe doğru Ölmeyi öğreniyor Tanrısıyla birlikte barış içinde
Kara ışık Gel ve onun kayıp kalbini aydınlat bu gece Ve kör et Onu avlayan bütün korkuları Gülümsemenle Kara ışık
Razorblade Kiss I taste death in every kiss we share Every sundown seems to be the last we have Your breath on my skin has the scent of our end I'm drunk on your tears, baby, can't you see it's hurting
Mmhhh mmmhhhh
Every time we touch we get closer to heaven And at every sunrise our sins are forgiven Uh.uh You on my skin this must be the end The only way you can love me ist to hurt me again And again And again And again
Your love is a razorblade kiss Sweetest is the taste from your lips Your love is a razorblade kiss Sweetest is the taste from your lips
Oh the taste from your lips, my darling Taste from your lips, oh my love
Only inside i'm free I'm tired of waiting You've got to let me dream Inside baby I'm not afraid to feel I want your to love me Cause you are the one Cause you are the one Cause you are the one
Your love is a razorblade kiss Sweetest is the taste from your lips Your love is a razorblade kiss Sweetest is the taste from your lips
Traş Bıçağı Öpücüğü Paylaştığımız her öpücükte ölümü tadıyorum Her güneş batışı yaşadığımız sonuncuymuş gibi görünüyor Tenimdeki nefesinde sonumuzun kokusu var Gözyaşlarınla sarhoş oldum, bebeğim, görmüyormusun bu acıtıyor
Mmhhh mmmhhhh
Her dokunuşumuzda cennete daha da yaklaşıyoruz Ve her güneş doğuşunda günahlarımız bağışlanıyor Ah, ah Sen tenimdesin bu sonumuz olmalı Beni sevebilmenin tek yolu beni tekrer incitmen Ve tekrar ve tekrar ve tekrar
Aşkın bir traş bıçağı öpücüğü En tatlı olan dudaklarının tadı En tatlı olan dudaklarının tadı
Oh dudaklarının tadı, sevgilim Dudaklarının tadı, aşkım Sadece içerde özgürüm Beklemekten yoruldum Hayal etmeme izin vermelisin İçeriyi bebeğim Hisetmekten korkmuyorum Beni sevemeni istiyorum Çünkü sen o'sun
razorblade kiss te çok gsll
En son tarafından Salı Ekim 16, 2007 11:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | XxXxmezarlık.bekçisixXxX HıllsEyes
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Salı Ekim 16, 2007 11:44 pm | |
| Gone With The Sin I love your skin Oh,so white I love your touch Cold as ice And I love every single tear you cry I just love the way you're losing your life
Oh, my baby, how beautiful you are Oh, my darling, completely torn apart You're gone with the sin, my baby And beautiful, you are So gone with the sin, my darling
I adore the despair in your eyes I worship your lips, once red as wine And I crave for your scent, sending shivers down my spine And I just love the way you're running out of life
Oh, my baby, how beautiful you are Oh, my darling, completely torn apart You're gone with the sin, my baby And beautiful, you are So gone with the sin, my darling
Günah Gibi Geçti Tenini seviyorum o kadar beyaz ki Dokunuşunu seviyorum buz gibi soğuk Ve döktüğün her damla gözyaşını seviyorum Sadece Hayatını kaybetme tarzını seviyorum
Ooooh bebeğim ne kadar güzelsin Ooooh sevgilim tamamen paramparça Günah gibi geçip gittin bebeğim ve çok güzelsin Günah gibi geçtin sevgilim
Gözlerindeki umutsuzluğa bayılıyorum Şarap kadar kırmızı dudaklarına tapıyorum Belkemiğimden aşağı ürperten kokunu duymak için can atıyorum Sadece senin hayattan kaçıp gidişini seviyorum
Ooooh bebeğim ne kadar güzelsin Ooooh sevgilim tamamen paramparça Günah gibi geçip gittin bebeğim ve çok güzelsin Günah gibi geçtin sevgilim
Heartache Every Moment From lashes to ashes And from lust to dust In your sweetest torment I'm lost And no heaven can help us Ready, willing and able To lose it all For a kiss so fatal And so warm
Oh it's heartache every moment From the start 'til the end It's heartache every moment With you Deeper into our heavenly suffering Our fragile souls are falling It's heartache every moment Baby with you
And we sense the danger But don't wanna give up 'cause there's no smile of an angel Without the wrath of god
Oh it's heartache every moment From the start 'til the end It's heartache every moment With you Deeper into our heavenly suffering Our fragile souls are falling It's heartache every moment Baby with you My darling with you
From lashes to ashes And from lust to dust In your sweetest torment I am lost And we sense the danger But don't wanna give up
Oh it's heartache every moment From the start 'til the end It's heartache every moment With you Deeper into our heavenly suffering Our fragile souls are falling It's heartache every moment with you That's right
Her An Kalp Ağrısı Kırbaç darbelerinden küllere Ve şehvetten toza Senin en tatlı işkencende Kayboldum Ve hiç bir cennet bize yardım edemez. Hazır,bekleyerek ve isteyerek Hepsini kaybetmek Sadece ölümcül Ve ılık bi öpücük için.
Oh,bu her an kalp ağrısı Başından sonuna kadar Her an kalp ağrısı Seninle Cennetsel acımıza doğru daha derine Kırılgan ruhlarımız düşüyor. Bu her an kalp ağrısı Bebeğim seninle.
Tehlikeyi sezinliyoruz Ama vazgeçmek de istemiyoruz Çünkü orda melek gülüşü yok Tanrının gazabı olmaksızın.
Oh,bu her an kalp ağrısı Başından sonuna kadar Her an kalp ağrısı Seninle Cennetsel acımıza doğru daha derine Kırılgan ruhlarımız düşüyor. Bu her an kalp ağrısı Bebeğim seninle.
Ve şehvetten toza Senin en tatlı işkencende Kayboldum Ve hiç bir cennet bize yardım edemez. Hazır,bekleyerek ve isteyerek Hepsini kaybetmek Sadece ölümcül Ve ılık bi öpücük için.
Oh,bu her an kalp ağrısı Başından sonuna kadar Her an kalp ağrısı Seninle Cennetsel acımıza doğru daha derine Kırılgan ruhlarımız düşüyor. Bu her an kalp ağrısı Bebeğim seninle. Evet bu doğru..
In Joy And Sorrow Oh girl we are the same We are young and lost and so afraid There?s no cure for the pain No shelter from the rain All our prayers seem to fail
In joy and sorrow my home's in your arms In world so hollow It is breaking my heart In joy and sorrow my home's in your amrs In world so hollow It is breaking my heart
Oh girl we are the same We are strong and blessed and so brave With souls to be saved And faith regained All our tears wipe away
In joy and sorrow my home's in your arms In world so hollow It is breaking my heart In joy and sorrow my home's in your arms In world so hollow It is breaking my heart
In joy and sorrow my home's in your arms In world so hollow It is breaking my heart In joy and sorrow my home's in your arms In world so hollow It is breaking my heart
And my home's in your arms And it is breaking my heart My home's in your arms And it is breaking my heart
Hüzünde ve Mutlulukta Oh sevgilim biz aynıyız Genç ve kaybolmuşuz,çok korkuyoruz Acıya hiçbir ilaç yok Yağmura hiçbir sığınak Bütün dualarımız reddedilmiş gibi sanki.
Hüzünde ve mutlulukta benim yerim senin kolların Dünya o kadar boş ki Kalbimi kırıyor Hüzünde ve mutlulukta benim yerim senin kolların Dünya o kadar boş ki Kalbimi kırıyor.
Oh sevgilim biz aynıyız Güçlü ve kutsanmışız,çok cesuruz Kurtarılması gereken ruhlarımız Ve yeniden kazanılması gereken inancımızla Bütün gözyaşlarımız akıp gider.
(x2) Hüzünde ve mutlulukta benim yerim senin kolların Dünya o kadar boş ki Kalbimi kırıyor Hüzünde ve mutlulukta benim yerim senin kolların Dünya o kadar boş ki Kalbimi kırıyor
Benim yerim senin kolların Ve bu kalbimi kırıyor Benim yerim senin kolların, Ve bu kalbimikırıyor.
Pretending Love is a flame that can't be tamed, And though we are its willing prey, My darling, we are not the ones to blame
Trust is a word all lovers know The glorious art of staining souls, my darling, We are not the ones to blame
The more we have, the more we want, And the more it hurts our heart, my baby, It always ends up in tears...
So keep on pretending Our heaven's worth the waiting Keep on pretending It's all right So keep on pretending It will be the end of our craving Keep on pretending It's all right...
When doubts arise the game begins The war we will never win, my baby, It always ends up in tears
So keep on pretending Our heaven's worth the waiting Keep on pretending It's all right So keep on pretending It will be the end of our craving Keep on pretending It's all right... ohh come on
So keep on pretending Our heaven's worth the waiting Keep on pretending It's all right So keep on pretending It will be the end of our craving Keep on pretending It's all right...
Love is a flame that can't be tamed, And though we are its willing prey, My darling, we are not the ones to blame
Rol Yapmak Aşk ehlileştirilemeyen bi yangın Ve her ne kadar biz onun istekli avları olsak da Sevgilim onu tek suçlayanlar biz değiliz Güven bütün sevenlerin bildiği bir kelime Lekeli ruhların şanlı sanatı sevgilim Onu tek suçlayanlar biz değiliz Daha fazlasına sahibiz daha fazlasını istiyoruz Ve bu daha fazla kalbimizi acıtıyor bebeğim Her zaman göz yaşlarıyla biter Öyleyse rol yapmaya devam edelim Cennetimiz beklemeye değer Her şey yolunda Öyleyse rol yapmaya devam edelim Bu arzulamamızın sonu olacak Rol yapmaya devam edelim Her şey yolunda Şüpheler uyandığında oyun başlar Bu bizim hiç kazanamayacağımız bi savaş bebeğim Her zaman gözyaşıyla biter Öyleyse rol yapmaya devam edelim Cennetimiz beklemeye değer Her şey yolunda Öyleyse rol yapmaya devam edelim Bu arzulamamızın sonu olacak Rol yapmaya devam edelim Her şey yolunda...hadi Öyleyse rol yapmaya devam edelim Cennetimiz beklemeye değer Her şey yolunda Öyleyse rol yapmaya devam edelim Bu arzulamamızın sonu olacak Rol yapmaya devam edelim Her şey yolunda Aşk ehlileştirilemeyen bi yangın Ve her ne kadar biz onun istekli avları olsak da Sevgilim onu tek suçlayanlar biz değiliz
BU ÜÇ ŞARKI BNM İÇİN ÇOK ÖZL ŞRKILAR ONNARI DNLEYNCE DŞNCELERE DALYRM VE BU ŞARKILARI ÇK SEVİYORUM KALBİMİ OKŞYR HRLDE YADA ONU SÖLYN KİŞİNN SESİ SYSNDE BU DYGUARA KAPLIYRM AMA BU ÜÇ ŞARKIYI ÇK SEVİYORUM(GÖKÇE VE NAZLI GONE WİTH THE SİN İ OKLDA HER DK SÖLEMEMDEN BIKTILAR) pretending te gsl ama dier üçü ayrıı
En son tarafından Salı Ekim 16, 2007 11:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Salı Ekim 16, 2007 11:46 pm | |
| Join Me In Death
Baby join me in death Baby join me in death Baby join me in death
We are so young our lives have just begun but already we are considering escape from this world
and we've waited for so long for this moment to come we're anxious to be together together in death
Won't you die tonight for love Baby join me in death Won't you die Baby join me in death Won't you die tonight for love Baby join me in death
This world is a cruel place and we're here only to lose so before life tears us apart let death bless me with you
Won't you die tonight for love Baby join me in death Won't you die Baby join me in death Won't you die tonight for love Baby join me in death Join me in death
This life it ain't worth living This life it ain't worth living This life it ain't worth living Join me Join me join me this life ain't worth living (join me) this life ain't worth living (join me) this life ain't worth living
Won't you die tonight for love Baby join me in death Won't you die Baby join me in death Won't you die tonight for love Baby join me in death
Baby join me in death
Ölümde Bana Katıl Bebeğim Ölümde bana katıl bebeğim Ölümde bana katıl bebeğim Ölümde bana katıl bebeğim
Biz çok gençiz Hayatlarımız daha yeni başladı Ama şimdiden bu dünyadan kaçmayı düşünüyoruz
Ve bu anın gelmesi için çok uzun zaman bekledik Ölümde birlikte olmak için çok arzuluyum
Bu gece aşk için ölmez misin Ölümde bana katıl bebeğim Ölmez misin Ölümde bana katıl bebeğim Bu gece aşk için ölmez misin Ölümde bana katıl bebeğim
Bu dünya zalim bir yer Ve biz sadece kaybetmek için buradayız Öyleyse yaşam bizi ayırmadan ölümün beni seninle Kutsamasına izin ver
Bu gece aşk için ölmez misin Ölümde bana katıl bebeğim Ölmez misin Ölümde bana katıl bebeğim Bu gece aşk için ölmez misin Ölümde bana katıl bebeğim
Bu hayat yaşamaya değmez Bu hayat yaşamaya değmez Bu hayat yaşamaya değmez Bu hayat yaşamaya değmez
Ölümde bana katıl bebeğim | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Salı Ekim 16, 2007 11:52 pm | |
| Killing Loneliness
Memories, sharp as daggers Pierce into the flesh of today Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart
With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me, Oh, I'm killing loneliness with you I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb I'm killing loneliness
Nailed to the cross, together As solitude begs us to stay Disappear in the night, forever And denounce the power of death over our souls and secret words are sent to start a war
With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me, I'm killing loneliness with you I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb I'm killing loneliness
Killing loneliness
With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me
Yalnızlığı Dindiriş Anılarımız, hançerler kadar keskin Bugünün bedenini delip geçiyorlar Aşkın intiharı tüm bu dertleri yok etti Ve kalanlar kalbinde belirsiz bir mezara gömüldü
Bana verdiğin zehirli öpücükle Yalnızlığı dindiriyorum (Yalnızlığı dindiriş) Beni kurtaran kollarının sıcaklığıyla, Yalnızlığı seninle dindiriyorum Kalbimi bir mezara çeviren Yalnızlığı dindiriyorum Yalnızlığı dindiriyorum
Kedere saplandık, birlikte Yalnızlık kalmamız için yalvarırken Yalanın içinde yok ol, sonsuza dek Ve bir savaş başlatmak için söylenen gizli sözcükler ile ruhlarımızın etrafındaki ölüm gücünü ele ver
Bana verdiğin zehirli öpücükle Yalnızlığı dindiriyorum (Yalnızlığı dindiriş) Beni kurtaran kollarının sıcaklığıyla, Yalnızlığı seninle dindiriyorum Kalbimi bir mezara çeviren Yalnızlığı dindiriyorum Yalnızlığı dindiriyorum (Yalnızlığı dindiriyorum)
Yalnızlığı dindiriyorum
Bana verdiğin zehirli öpücükle Yalnızlığı dindiriyorum (Yalnızlığı dindiriş) Beni kurtaran kollarının sıcaklığıyla, Yalnızlığı seninle dindiriyorum Kalbimi bir mezara çeviren Yalnızlığı dindiriyorum Yalnızlığı dindiriyorum
Yalnızlığı seninle dindiriyorum Yalnızlığı seninle dindiriyorum Yalnızlığı seninle dindiriyorum Yalnızlığı seninle dindiriyorum
Yalnızlığı dindiriş Yalnızlığı dindiriş
Kiss Of Dawn
Blinded i am and so are you By shedding tears Confusion that separates us two We hold dear
Just look into my eyes Kiss our fears goodbye
I'm reaching for your shadow drowning in The kiss of dawn Touching the pain that you left me with At the kiss of dawn
I'm tired of the games i'm playing with you When you're not here Death frees from the fear of dying it's true Have no fear
Let me look into your eyes And see death pass us by
I'm reaching for your shadow drowning in The kiss of dawn Touching the pain that you left me with At the kiss of dawn
I'm reaching for your shadow drowning in At the kiss of dawn
Şafağın Öpücüğü Akan yaşlardan , Kör oldum ben, ve sen de. Bizi ayıran kargaşaydı.
Sadece gözlerimin içine bak. Korkularımızı öpüp yolcu et.
Senin gölgene uzanıyorum, şafağın öpücüğünde boğulurken. Beni başbaşa bıraktığın acıya dokunuyorum, şafağın öpücüğünde.
Sen burada değilken seninle oynadığım oyunlardan yoruldum. Ölüm bizi “ölme” korkusundan azad eder. Bu doğru, hiç korkma.
Senin gölgene uzanıyorum, şafağın öpücüğünde boğulurken. Beni başbaşa bıraktığın acıya dokunuyorum, şafağın öpücüğünde. | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Salı Ekim 16, 2007 11:59 pm | |
| Solitary Man
Belinda was mine 'til the time that i found her Holdin' jim And lovin' him Then sue came along, loved me strong, that's what i thought But me and sue, That died, too. Don't know that i will but until i can find me A girl who'll stay and won't play games behind me I'll be what i am A solitary man A solitary man A solitary man I've had it to here - being where love's a small world A part time thing A paper ring I know it's been done havin' one girl who loves you Right or wrong Weak or strong Don't know that i will but until i can find me A girl who'll stay and won't play games behind me I'll be what i am A solitary man A solitary man A solitary man Don't know that i will but until i can find me A girl who'll stay and won't play games behind me I'll be what i am A solitary man A solitary man A solitary man A solitary man A solitary man A solitary man
Yalnız Adam Melinda benimdi taa ki onu jimle buluna kadar. Onu sevene kadar Sonra sue geldi. beni çok sevdi, yani ben öyle düşündüm.. Çünkü ben ve sue Oda bitti
Arkamdan oyunlar oynamayacak bi kız bulana kadar neysem o olacağım Yalnız bi adam
Bende yer alacağım aşkın küçük dünyasında Kısa birşey Kağıt yüzük Biliyorum beni sevecek bi kız bulacağım Doğru yada yalnış Zayıf yada güçlü
Arkamdan oyunlar oynamayacak bi kız bulana kadar neysem o olacağım Yalnız bi adam
The Funeral Of Hearts Love's the funeral of hearts And an ode for cruelty When angels cry blood On flowers of evil in bloom The funeral of hearts And a plea for mercy When love is a gun Separating me from you
She was the sun shining upon The tomb of your hopes And dreams so frail He was the moon painting you With its glow so vulnerable and pale
Love's the funeral of hearts...
She was the wind carrying in All the troubles and fears He for years tried to forget He was the fire restless and wild And you were like a moth to the flame
The heretic seal beyond divine Prayer to a god who's deaf and blind The last night's the souls on fire Three little words and the question: why?
Love's the funeral of hearts...
Kalplerin Cenaze Töreni Aşk kalplerin cenaze törenidir Ve zulüm için bir gazel Melekler kan ağladığında Açmakta olan şeytanın çiçeklerine
Kalplerin cenaze töreni Ve merhamet için yakarış Aşk bir silah olduğunda Beni senden ayıran O bir güneşti
Ümitlerinin ve hayallerinin kabrinin üzerinde Parlayan çok narin O aydı sıcaklığıyla seni boyayan Kolay incinebilir ve soluk
Aşk kalplerin cenaze törenidir Ve zulüm için bir gazel Melekler kan ağladığında Açmakta olan şeytanın çiçeklerine
O rüzgardı İçinde yıllardır unutulmaya çalışılmış bütün belaları Ve korkuları taşıyan O bir yangındı Huzursuz ve vahşi Ve sen bu ateşe bir pervane gibiydin
Aşk kalplerin cenaze törenidir Ve zulüm için bir gazel Melekler kan ağladığında Açmakta olan şeytanın çiçeklerine
Kalplerin cenaze töreni Ve merhamet için yakarış Aşk bir silah olduğunda Beni senden ayıran
Kutsallığın ardındaki dine ters düşen mühür Kör ve sağır olan Tanrı'ya dua ediyor Son gecede ruhlar yanıyor Üç küçük kelime ve bir neden? sorusu
Kalplerin cenaze töreni Ve merhamet için yakarış Aşk bir silah olduğunda Beni senden ayıran
AŞK KALPLERİN CENAZE TÖRENİDR NE GSL Bİ SZÖ YAAAAA BU ŞARKIYIDA ÇOK SEVİYRM | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Çarş. Ekim 17, 2007 12:00 am | |
| The Sacrament I hear you breathe so far from here I feel your touch so close and real And i know My church is not of silver and gold, Its glory lies beyond judgement of souls The commandments are of consolation and warmth
You know our sacred dream won't fail The sanctury tender and so frail The sacrament of love The sacrament of warmth is true The sacrament is you
I hear you weep so far from here I taste your tears like you're next to me And i know My weak prayers are not enough to heal The ancient wounds so deep and so dear The revelation is of hatred and fear
You know our sacred dream won't fail The sanctury tender and so frail The sacrament of love The sacrament of warmth is true The sacrament is you The sacrament is you The sacrament is you The sacrament is you The sacrament is you
You know our sacred dream won't fail The sanctury tender and so frail The sacrament of love The sacrament of warmth is true The sacrament is you
Ayin Benden çok uzakta nefes aldığını duyuyorum Dokunuşunu hissediyorum çok yakında ve gerçek Ve biliyorum ki Kilisem gümüş ve altından değil Görkemi ruhların yargılanmasının ardında yatıyor 10 emir avuntu taşır
Biliyorsun kutsal hayalimiz başarısız olmayacak Kutsal yer hassas ve narin Aşkın ayini İçtenliğin ayini gerçektir Ayin sensin
Benden çok uzakta ağladığını duyuyorum Gözyaşlarını sanki yanımdaymışsın gibi tattım Ve biliyorum ki Dualarımız vermek için yeterli değil Ah antik semboller çok derin ve değerli Açığa vuruş bizim koruyucu korkumuzdur
Biliyorsun kutsal hayalimiz başarısız olmayacak Kutsal yer hassas ve narin Aşkın ayini İçtenliğin ayini gerçektir Ayin sensin Ayin sensin Ayin sensin Ayin sensin Ayin sensin
Biliyorsun kutsal hayalimiz başarısız olmayacak Kutsal yer hassas ve narin Aşkın ayini İçtenliğin ayini gerçektir Ayin sensin
BU ŞARKIYIDA ÇK SEVİYORUM YAAAAAA | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Çarş. Ekim 17, 2007 12:01 am | |
| Vampire Hearth You can't escape the wrath of my heart Beating to your funeral song (You're so alone) All faith is lost for hell regained In the dust in the hands of shame (Just be brave)
Let me breathe you this song of my heart before I lead you along this path in the dark Where I belong 'till I feel your warmth
Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart
I'll be the thorns on every rose You've been sent I hope (You'll grow cold) I am the nightmare waking you up From the dream of a dream of love (Just like before)
Let me weep you this poem as Heaven's gates close Paint you my soul, scarred and alone Waiting for your kiss to take me back home
Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart
Hold me (Like you held on to life) Like you held on to life (When all fears came alive and entombed me) My vampire heart
Love me (Like you love the sun) Like you love the sun (Scorching the blood in my) My vampire heart search
Vampir Kalp Kalbimin gazabından kaçamazsın Senin cenaze şarkın için atıp duran(çok yalnızsın) Yeniden kazanılan cehennm için bütün inançlar yok oldu Ve utanç ellerinde aşk toza dönüştü (sadece cesur ol)
Kalbimin yeniden oluşturduğu bu şarkıyla seni kanatmama Ve karanlıktaki bu yolda sana yol göstermeme izin ver Senin sıcaklığını hissettiğim ait olduğum yere kadar.
Sarıl bana Hayata sarıldığın gibi Bütün korkular gerçek olduğunda ve beni mezarımdan çıkardığında Sev beni Güneşi sevdiğin gibi Vampir kalbimdeki kanı yakıp kavuran
Her güldeki diken olacağım Umutla gönderdiğin (soğuyacak bedenin) Seni uyandıran kabusum ben Aşkın hayaline ait rüyandan (tıpkı önceden olduğu gibi)
Cennetin kapıları kapanırken sana bu şiirle ağlamama izin ver Sana korkmuş ve yanlız ruhumu çizmeme Beni evime götürecek öpücüğünü beklerken.
(X2) Sarıl bana Hayata sarıldığın gibi Bütün korkular gerçek olduğundave beni mezarımdan çıkardığında Sev beni Güneşi sevdiğin gibi Vampir kalbimdeki kanı yakıp kavuran
(X2) Sarıl bana(hayata sarıldığın gibi) Hayata sarıldığın gibi (bütün korkular gerçek olduğunda ve beni mezarımdan çıkardığında) Benim vampir kalbim
BUDA ÇOK GSL | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Çarş. Ekim 17, 2007 12:04 am | |
| Wicked Game The world was on fire, no one could save me but you It's strange what desire will make foolish people do I'd never dreamed that i'd need somebody like you And i'd never dreamed that i'd need somebody like you
No i don't wanna fall in love (this world is always gonna break your heart) No i don't wanna fall in love (this world is always gonna break your heart) With you
What a wicked game to play To make me feel this way What a wicked thing to do To let me dream of you What a wicked thing to say You never felt this way What a wicked thing you do To make me dream of you
No i don't wanna fall in love (this world is always gonna break your heart) No i don't wanna fall in love (this world is always gonna break your heart) With you
The world was on fire, no one could save me but you It's strange what desire will make foolish people do No and i never dreamed that i'd love somebody like you I'll never dream that i lose somebody like you, no
Now i wanna fall in love (this world is always gonna brake your heart) Now i wanna fall in lust (this world is always gonna brake your heart) With you
And nobody loves no one
Kötü Bir Oyun Dünya yanıyordu, kimse beni kurtaramazdı sen hariç.. Arzunun aptal insanlara yaptıracakları tuhaf..
Senin gibi biriyle tanışacağımı hiç düşünmemiştim, Senin gibi birini kaybedeceğimi hiç düşünmemiştim..
Hayır aşık olmak istemiyorum! (Bu dünya her zaman kalbini kıracak) Hayır aşık olmak istemiyorum! (Bu dünya her zaman kalbini kıracak) Seninle..
Oynamak için ne kadar kötü bir oyun, Böyle hissetmemi sağlaman.. Yapmak için ne kadar kötü bir şey, Seni hayal etmeme izin vermen..
Söylemek için ne kadar kötü bir şey, Asla böyle hissetmediğin.. Yaptığın ne kadar kötü bir şey, Seni hayal etmemi sağlaman..
Hayır aşık olmak istemiyorum! (Bu dünya her zaman kalbini kıracak) Hayır aşık olmak istemiyorum! (Bu dünya her zaman kalbini kıracak) Seninle...
Dünya yanıyordu, kimse beni kurtaramazdı sen hariç.. Arzunun aptal insanlara yaptıracakları tuhaf..
Senin gibi birini seveceğimi hiç düşünmemiştim, Senin gibi birini kaybedeceğimi hiç düşünmemiştim..
Şimdi...!
Şimdi aşık olmak istiyorum! (Bu dünya herzaman kalbini kıracak) Şimdi aşık olmak istiyorum! (Bu dünya herzaman kalbini kıracak) Seninle...
Wings Of A Butterfly Heaven ablaze in our eyes We're standing still in time The blood on our hands is the wine We offer as sacrifice
[Chorus] Come on, and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul
This endless mercy mile We're crawling side by side With hell freezing over in our eyes Gods kneel before our crime
[Chorus] Come on lets show, them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul (Rip out the wings of a butterfly) Don't let go (Rip out the wings of a butterfly) For your soul
[Chorus] Come on, and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul (Rip out the wings of a butterfly) Don't let go (Rip out the wings of a butterfly) [x2]
For your soul
Kelebek Kanatları Cennet gözlerimizde alev alev yanıyor Biz hala zamanın içinde yaşarken Ellerimizdeki kan ise şarap Kurban gibi adıyoruz
(Nakarat) Gel ve göster onlara aşkını Kelebek kanatları söküp at Ruhun için, aşkım Kelebek kanatlarını söküp at Ruhun için
Bu sonsuz merhamet yolunda İçten içe kaynıyoruz Gözlerimizde donup giden cehennemle birlikte Tanrılar suçumuz karşısında diz çöküyor.
(Nakarat) Gel ve göster onlara aşkını Kelebek kanatları söküp at Ruhun için, aşkım Kelebek kanatlarını söküp at Ruhun için (Kelebek kanatları söküp at) Gitmesine izin verme (Kelebek kanatları söküp at)
Ruhun için.
You Sweet Six Six Six There are things you should know The distance between us seems to grow But you're holding on strong Oh how hard it's to let go, oh so hard to let go
I'm waiting for your call and I'm ready to take your six six six in my heart I'm longing for your touch and I welcome your sweet six six six in my heart
I'm losing my faith in you You don't want it to be true But there's nothing you can do There is nothing you can do - Yes, I've lost my faith in you
I'm waiting for your call and I'm ready to take your six six six in my heart I'm longing for your touch and I welcome your sweet six six six in my heart
How long we have to wait For love is fading so slowly I know it's too late Oh my god you're so lonely
I'm waiting for your call and I'm ready to take your six six six in my heart I'm longing for your touch and I welcome your sweet six six six in my heart I'm ready for your call and I'm ready to take your six six six in my heart I'm longing for your touch and I welcome your sweet six six six in my heart In my heart In my heart In my heart
Senin Tatlı 6 6 6 ın Bilmen gerken şeyler var Aramızdaki mesafe büyüyor gibi görünüyor Fakat çok güçlü bir biçimde tutunuyorsun Oh bırakmak o kadar zor ki,bırakmak çok zor
Çağrını bekliyorum ve hazırım Senin tatlı 6 6 6 ni kalbime almaya Dokunuşun için sabırsızlanıyorum ve Memnuniyetle kabul ediyorum senin tatlı 6 6 6 ni kalbime
Sana olan inancımı kaybediyorum Doğru olmasını istemiyorum Fakat yapabileceğin bir şey yok Yapabileceğin hiç bir şey yok - Evet sana olan inancımı kaybettim
Çağrını bekliyorum ve hazırım Senin tatlı 6 6 6 ni kalbime almaya Dokunuşun için sabırsızlanıyorum ve Memnuniyetle kabul ediyorum senin tatlı 6 6 6 ni kalbime
Daha ne kadar beklemek zorundayız Yavaşça akıp giden aşk için Biliyorum çok geç Oh tanrım o kadar yanlızsın ki
Çağrını bekliyorum ve hazırım Senin tatlı 6 6 6 ni kalbime almaya Dokunuşun için sabırsızlanıyorum ve Memnuniyetle kabul ediyorum senin tatlı 6 6 6 ni kalbime Kalbimde Kalbimde Kalbimde
Death Is In Love With Us I know that it hurts too much I know that you're scared I know you're running out of trust Wishing you were dead Cause in your misery - you're not alone You can share your tears with me And witness it all goes wrong
I know it and i feel it just as well as you do honey It's not our fault if death is in love with us It's not our fault if the reaper holds our hearts
41+66,6= our loss - were breathing only to fade away Running just to get caught What love lies blessed, what loves light cursed Just fear for the best and hope for the worst
Ölüm Bize Aşık Biliyorum çok acıtıyor Biliyorum korkuyorsun Biliyorum gerçeğin dışında dolanıyorsun Keşke ölü olsaydın
Izdırabında Yalnız değilsin Ve bütün kanıtlar ters gitsin
Biliyorum ve hissediyorum Yalnız senin yaptığın gibi tatlım Ölüm bize aşıksa bu bizim hatamız değil Azrail kalplerimizi taşıyorsa bu bizim hatamız değil
41+66.6 = kaybımız Sadece yok olmak için nefes alıyoruz Sadece yakalanmak için koşuyoruz
Aşkın kutsanmış yalanları ne Aşkın lanetli ışığı ne Sadece en iyisi için kork Ve en kötümüz için umutlan
Biliyorum ve hissediyorum Yalnız senin yaptığın gibi tatlım Ölüm bize aşıksa bu bizim hatamız değil Azrail kalplerimizi taşıyorsa bu bizim hatamız değil
Ölüm bize aşık oh oh Azrail kalplarimizi taşır oh oh Ölüm bize aşık oh oh Ve azrail kalplerimizi taşır oh oh
Buried Alive By Love Again, the burden of losing rests upon my shoulders And it's weight seems unbearable 'Your tomb is where your heart is,' I should have told her But within me hid a secret so terrible
To cry is to know that you're alive But my river of tears has run dry I never wanted to fool you, no But a cold heart is a dead heart And it feels like I've been buried alive by love
If I should die before I wake Pray no one my soul to take And if I wake before I die Rescue me with your smile
If I should die before I wake Pray no one my soul to take And if I wake before I die Rescue me with your smile (yeah)
The kiss of vanity blessed me with a spiritual murder Fed the gods of war insatiable 'Your home is where the dark is,' I should have told her Embraced the fire indestructible
To die is to know that you're alive And my river of blood won't run dry I never wanted to lose you (no) But a cold heart is a dead heart And it feels like I've been buried alive by love
If I should die before I wake Pray no one my soul to take And if I wake before I die Rescue me with your smile
Oh, they say to cry is to know that you're alive But my river of tears has run dry I never wanted to fool you, no
But a cold heart is a dead heart And a deserted soul is gone A cold heart is a dead heart And it feels like I've been buried alive by love
I've been buried alive by love (Buried alive by love) I've been buried alive by love (Buried alive by love) I've been buried alive by love (Buried alive by love)
Aşk Tarafından Canlı Canlı Gömüldüm Aşk tarafından canlı canlı gömüldüm Kalanları kaybetmenin sorumluluğunu taşıyorum Omuzlarımda Ve ağırlığı katlanılmaz Mezarın kalbinin olduğu yerdedir Onu söylemeliydim Ama berbat bir sırla beraber Ağlamak canlı olduğunu söyler Ama benim gözyaşı nehrim kurudu Seni hiç kandırmak istemedim,hayır Ama soğuk bir kalp ölü bir kalptir Ve öyle hissediyorumki,aşk tarafından canlı canlı gömüldüm Eğer uyanmadan önce ölürsem Ruhumu alacak kimse yok Eğer ölmeden önce uyanırsam Beni kurtar gülümsemenle Kibirin öpücüğüyle beni kutsadın,ruhani kadın Sonra açgözlü birini buldun Evin orada karanlıkta,onu söylemeliydim Bağrına bas yok edilemez ateşi Ölüm senin yaşıyor olduğunu bilmektir Ve kan nehrim hiçbir zaman kurumayacak Seni hiç kaybetmek istememiştim,hayır Ama soğuk bir kalp ölü bir kalptir Ve öyle hissetiyorumki aşk tarafından canlı canlı gömüldüm Oh,öyle görünüyorki ağlamak yaşadığını bilmektir Ve gözyaşı nehrim kurudu Seni hiç kandırmak istememiştim,hayır Ama soğuk bir kalp ölü bir kalptir Ve gittiğinden beri bir çöle dönüşmüştür Soğuk bir kalp ölü bir kalptir Ve öyle hissediyorumki aşk tarafından canlı canlı gömüldüm Aşk tarafından canlı canlı gömüldüm Aşk tarafından canlı canlı gömüldüm Canlı canlı gömüldüm Aşk tarafından canlı canlı gömüldüm Aşk tarafından canlı canlı gömüldüm Aşk tarafından canlı canlı gömüldüm | |
| | | daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Çarş. Ekim 17, 2007 4:58 pm | |
| | |
| | | korn_gkc HıllsEyes
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri Paz Ekim 21, 2007 10:23 am | |
| gone with the sin in sözlerini çok begeniyorum | |
| | | | daRk dReaMs HıllsEyes
| | | | RoCk_FoReVeR Knİght
| | | | ıceberg 45 HıllsEyes
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:14 pm | |
| | |
| | | ıceberg 45 HıllsEyes
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:17 pm | |
| berber gel beri yar gel beri gotune kodumun berberi çabuk tıraş et beni yoksa tıkerem seni al eline tarrağı sok arkana yayyayı yayyak ufak gelirse al sana at yayyayı , berber anan güsel mi ben istesem verirmi eğer anan vermesse bende tıkerem senı | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:17 pm | |
| nasılım çok pislikim demiii | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:25 pm | |
| birine söyle beni bi wursun beni bi bulsun yanıma gelsin derdime derman olsun sende kulsun cennetde daim suçsun yüzüme bakamayan yar geride dursun birinde warsa umut sende yoksa unut o gözleri gözüne perde çek ağlama unut yüzleri her şey gibi unutmalısın birde güzel günleri yarını nerden bilsin insan yoksa dünleri sewgim nerde aşkım perde intahar etme bekle dostum derdine warsa çare baktın hale günün buruk şekilde birgün sende ölürsen yıkarlar hüzünle bir resim çizinde yanında mutlu gelinle görenler bilmemez ama yarın umut benmle katl-i vacit olsada insan bu şehirde yinede silah elimde deil silah dibimde bir anım gözümde unutamam mimikle anlatamamki bazı şeyleri hep tetikte kaldım öldürdüm genelde yok sebepde şimdi silah benimi gözler ki ben hedefde serin rüzgar eser günde karaya büründe yarınında aradığın şey senin dününde çok zor bi sınav war yine bu gününde sonuca gitmeden önce konuya girinde derdini bilinde warsın çözüme koşmayın ben yolumda koşarken bari önüme çıkmayın sıkmayın yumruklarınızı kafama sıkın ölürken canlandırdığım bedeni yıkın arasıra bıkın bari benden bende sıkıldım ne kadar yakınlaşsamda uzak kente tıkıldım sokaklarda kavga warken salıncakda sallanırdım su werenim olsaydı ağaç olup dallanırdım.
bitirilen duygular kapattı tüm kapıları kalbimin denizinin yaralı tüm martıları ölüm ile ağladım neyse salla takma sen akla geldin her gecemde hayellerle zmn geçer (2x)
bu gün anlamsızlar baş tacı anlamlar bayat hammallar ayakda durdu bak lan manzaraya yükünü hafiflettik mazgallara yat stratejiler kaos için kal tantanaya hadi kopdu çöz kalbim pas tutar sana söz mü söz abi yas duran bu gece bayramın olsun ambians tamam enfeksiyon war tribal ambulans çağar. herkez artık cahil oldu birde bilene bak gel ölümün önüne engel ol ve sigara yak tam gider ayak güneş bu gün doğduğu gibi bu gün yine batar doğduğun ayak gişe dünyadaysa sinamalar sağ gözüm kapandı artık baygınlık war sol gözümde emeklemeden koşabilirdik her halükarda yol gözükse düşün, eğer yaşanacak bu sonun gününse kendi azrailin kendin ol gülümseee...
bitirilen duygular kapattı tüm kapıları kalbimin denizinin yaralı tüm martıları ölüm ile ağladım neyse salla takma sen akla geldin her gecemde hayellerle zmn geçer (2x) | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:26 pm | |
| Üstüme iyilik sağlık a Dostlar, Ceza Rap yapar çok kötü toslar Bokslarınızı Bakıma alın a foslar Dostlarınıza yakın olun a be kozlar elinize geçti neredesin a Popstar? Lossva salonu ayakkabı boya kostar, Az konuşana kurdele takacaklar, Kara tahtaya da Ceza Yazacaklar.
yükselen ben değilim bak asansör, şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör, peşimde onlarca yalaka sahte post var, eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar, bir bakayım derken şöyle, ben içine girdim öyle, bu ortam işte böyle, bu nasıl iş söyle, ipi kopmuş alemin, çivisi çıkmış dillerin, inada inat giderim tersine dilim fenerim, yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim, yoksunum biçare kimi zamanda yalnızım, avare gezdim bak ne hale geldim, kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum, nokta koyduk bitti, her bir yandan çektiler şu etime saplı kancaları, ve her gün engel ettiler belli var bir korkuları, bu yerli plaka korkutur, herkes sanar dengimdir, kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir.
plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok, ne olacak, yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...
öyle dar bir yerdeyim ki dünyam pek küçüldü, tek bir yanlış çok gözüktü geldiğim yer hep gürültü, pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı, benimle raks edenlerin kaçında var yürek, bir çok çakal rap in önünde tek bilek, birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan, ve çok samimi dostlarım var, en önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim alçalan duvarlar sadece ve sadece, çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi, gene de kapladı herkesi panik, buna tanık olan her genç tarihi yazsın, bir işe yaramazsa bu durur en alt katta, bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar, ne ad nede sanın kalır ve unutulur gidersin, yükselirken ekmek yerken, yere düşerken saçmalarsın, hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz.
plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok, ne olacak, yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...
dört koldan taciz çok belli bariz, makas alır kızlar yanaktan erkeklerse diss, farklılaşma çabası içine girdi herkes, ghettolarda bile mohikan var oğlum, her bir kafada farklı ses, farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar, yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler, ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler, daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler, ömür de belli ineceğin o katta, düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var, kader bu belli olmaz kaçar gider yanından herkes, zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı unutulur muydu o eski sesler, bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın, ve rüzgarım hep esti, kısa bir not sazın içinde şeytan yok, 77 Üsküdar yani bu plaka yerli...
haha! ceza 2006 yerli plaka plakam yerli sırtım terli istanbul anadolu yakası üsküdar-kadıköy digitolia records ha! ben hep burdayım plakam yerli yerli plaka 2006 ha!ha! | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:27 pm | |
| [Nakarat] Komple komple komple bitiğiz Komple komple komple kritiğiz Komple komple komple tikiyiz
Bıraktı mı hadi ya! Üzülme be abi ya Hayat kısa tabi ya, ya yürü başka kız mı yok Sevmeyi versin bas git Taksit taksit...
[Nakarat] x 2
Yani değerini bilemeyen aşkın Güm güm başını vuracak elbet şaşkın Bırak da bir kire pasa iyice bulaşsın Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin
[Nakarat] x 2
Gece ayazından sabah ezanına Akıştayız yine rakı beyazına Yazık ediyorsun, Niye geliyorsun sen bu kızın gazına.. O da özeniyor ama çözemiyor Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor Ee haksız da değil o da Sahip olmak istiyor marka imtiyazına..
Hiç kimsenin hiç kimseden ne bir farkı var ne fazlası Ama bu alemin tuhaf bir tarzı var Kuzunun kurda habire tav olması Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin
[Nakarat] x 2
[Nakarat] x 2 | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:29 pm | |
| ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berakktır bu gönül kana kana içli gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim
çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak sonunda öğrendim | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:29 pm | |
| son kez gölgemden gölgen koptu hemde çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez tüm ooo sewgilerimi geri wer bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez son kez gölgemden gölgen koptu hemde çook derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez herşey biter sende kaldın bir yalnız herşey diner yeterki sen zamanı ver tüm o sewgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez herşey biter sende kaldın bir yalnız herşey diner yeterki sen zamanı ver herşey biter sende kaldın bir yalnız
herşey diner yeterki sen zamanı ver | |
| Bertaraf Et
Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki
Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:30 pm | |
| Etme gönül kendine Yar için geçtiyse, giysen üstün değişmez Gör, kendin değilsen Yine yolun başında beyaz kefen giydiysen gel Umrun umrumdur göremezken
Örtü örttüm üstüne yar teni inceyse Üşür sandım kendine,yol uzun geldiyse Bil ki durur başında geceleri beklerken ,gel Umrun umrumdur, göremezken | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:30 pm | |
| Tek bildiğim bir şey varken , çok bilinmez bir hal oldum Kendimden kurtulmam lazım ,kimseyi tanımaz oldum
Baylar,bayanlar
Çürüyüp gidiyorum ben bedenim taşımaz artık Keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık Yalanlarla kurdun beni kıymet nedir artık bilmem Tüm ömrüm bak senin olsun tek şartım var beni dinle
Baylar,Bayanlar
Çürüyüp gidiyorum ben, bedenim taşımaz artık keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık
Şu andan itibaren sadece bizbizeyiz Kör kaldığını hissettiğin her an için 5 dakikanı istiyorum Gözlerin kapalı Vücudun teslim Hayalini kur kendinin Nasıl biri olmak istedin Şu an nesin Hayal et Şu an kuracağın herşey senin eserin Biten, kaybedilen herşeyin içinde payımız büyük Hepimiz sorumluluk sahibi olamayacak kadar benciliz Hayal et Artık hayal bitti Zaman doldu Gözlerini açman gerek Uyan artık Uyan Uyan artık Uyan Uyan Uyan artık | |
| Konu: Geri: H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri C.tesi Ekim 27, 2007 10:31 pm | |
| ne eğri ne doğru gücüm kalmadı ellerimden uçtu biri almadı yüce dağlar aştım yine olmadı ne çiçekler gördüm tadı almadım
görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz
bedduadır sana bütün sözlerim inanmazsın ama yolun gözlerim
görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz | |
| | | | H.I.M şarkı sözleri ve çevirileri | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |