| DuMaN | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:16 pm | |
|
Bu Aksam
kendime geldim geleli dostlar olamam kimseye düşman bi şüphem yok kefenim sağlam icerim ben bu akşam
sesleri duydum duyali dostlar yola ciktim yeni baştan acelem yok hedefim sağlam icerim ben bu akşam
icerim ben ben burda bu akşam
sizleri gördüm göreli dostlar hemen hergün bana bayram yarinim yok sevenim sağlam icerim ben bu aksam
icerim ben ben burda bu akşam
| |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:17 pm | |
| Seni kendime sakladım
onu bunu bilmem anlamam kim ne derse desin arkanızdan yol almam onlar ister alınsın isterlerse darılsın
onu bunu bilmem karışmam kim ne derse desin ben alınıp satılmam onlar ister alınsın isterlerse satılsın
seni kendime sakladım hepsini ben hesapladım
onu bunu bilmem anlamam kim ne derse desin işte meydan işte can onlar ister kapışsın isterlerse barışsın | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:19 pm | |
| Geçmiş olsun
Yoruldum,sıkıldım peşinden koşa koşa ben Anlamam güzelim sen anlat külahıma yasakmış günahmış Konuşsam doya doya zorlama güzelim karışmam aranıza Aranızdan cıkmadı bir adam Yolunuza ermedi hiç kafam Kaçamadım o da benim hatam Geçmiş olsun şimdi herşey yalan Daraldım usandım Elinden kaça kaça Ben anlamam güzelim Uzak dur yakınıma Zararmış ziyanmış Konuşsun doya doya elde mi güzelimalıştımacısına | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Aman Aman
nereye gider başını alıp sorarsın kimbilir durmadan nasıl susarsın bilmeden boşuna atıp tutarsın su gibi akıp geçer zaman
gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman yazdın çizdin aman aman aman incecik izdin aman aman aman sıraya dizdin bizi zaman
hep kaçıp yeni bir adım atarken dibine kadar çileye batıp çıkarken içine atıp atıp yoluna basıp giderken su gibi akıp geçer | |
|
| |
XxXxmezarlık.bekçisixXxX HıllsEyes
| | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:20 pm | |
| Sadece koklayacaktım
Ben Ademin torunuyum hem deliyim hem doluyum yasak ormandan yem kaptım tadına bakmacaktım sadece koklacaktım
gel bir türkü söyleyelim hepberaber oynayalım anlamazsan neyleyeyim buraya gelmecektin sadece koklacaktın
bir acayip yarıştasın hem öndesin hem rahatsin o zaman ne için ağlarsın ödülü almacaktın sadece koklacaktın
tadına bakmacaktım sadece koklacaktım
deli gönlüm kaynayınca bi çiçek aldım koynuma tepelerden düştüm takla aşık olmacaktım sadece koklacaktım
sevenin gönlü dumandır hem karanlık hem sıcaktır böyle sevda akla ziyandır içine çekmecektir sadece koklacaktın
tadına bakmacaktım sadace koklacaktım | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:22 pm | |
| En guzel gunum gecem
kafadan attım salladım türkülerden de çaldım sahnelere çıktım içtim oynadım ben gönülden inandım
şarkını seç gel benimle beraber bağıralım dalganı geç sen benimle
elini verdin sıkmadım boynuından sarıldım tekme tokat öne geçtin bıkmadın sen gönülden inandın
en güzel günüm gecem sizinle bu nasıl sevgidir böyle çalarım söylerim keyfim | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:23 pm | |
| Melek
kendisi bir garip melek ardına düşmeniz gerek
öyle bir an gelir melek farkına varmanız gerek
öyle bir an gider melek farkına varmanız gerek
aldırmazsan aldırma ama kendini kandırman gerek
kandırmazsan kandırma o zaman sana anlatmam gerek
.......
senden daha melek | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:23 pm | |
| Yürekten
sevdim sandım sevildim sanırdım sonra uyandım sonunda ben anladım
ayrı kaldım ayıldım bayıldım sonra uyandım sonunda ben anladım
öyle yürekten seviyorsan aklı başından atıyorsun kimi yanında arıyorsan önce içinde buluyorsun
aklım nerde kaçırdım seninle sorma ne halde sorulmaz bu kimseye | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:24 pm | |
| Yanı Başımdan
sevemedim ben bu günü sevemedim başından göremedim geçtiğini yanıbaşımdan en yanımdan
gelemedim ben oyuna gelemedim yaşımdan kovaladım sevdiğimi yanıbaşımdan her yanımdan
yaşamadım ben bugünü yaşamadım inadımdan göremedim geçtiğini yanıbaşımdan her yanımdan
ellerin uzanmasın uzak dursun tenin sakın dokunmasın hayal etikklerim bana yakışmasın inancım yok benim | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:26 pm | |
| Sen Ben
bir adam düşündü durdu yüreği kederle doldu yanına bir kuş konunca düşünü bir an unutmuştu
bilmeden aşka düştü yeniden sevmem demiştim yüreği kanatlanınca sözünü bir an unutmuştu
sen ben içimde cümle alem dışımda sen ben biçiminde iyiki varsın yanımda
kaç sefer delindi gönlü içine kapandı durdu yarılan yürek olunca yeniden bir aşka düştü | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:27 pm | |
| Rüyanda görsen inanma
arkadaş sen bu değilsin görünüş sadece giysin arkadaş niye gücendin alıştım karıştım ben sana rüyanda görsen inanma
arkadaş sen bu değildin bilmem sadece ismin arkadaş niye değiştin alıştım karıştım ben sana rüyanda görsen inanma
arkadaş sen bu değilsin yaşın sadece fikrin arkadaş niye gücendin alıştım karıştım ben sana rüyanda görsen inanma
sana boynumuz eğri sanma hakkımızı gelir alırız zorla saklayacak yüzüm yok rüyanda görsen inanma | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:27 pm | |
| Sayın Bayan
dokunmayın başlasınlar bir yere varmasınlar derin derin anlasınlar olmaz olmaz böyle yanlış olmaz
kim gider ortasından bakmasın arkasından sonradan uslanırsan olmaz olmaz böyle yanlış olmaz
sayın bayan bir sorum var sayın bayan bir sorum var sözünde durdun mu hiç sözlerinde durdun mu | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:28 pm | |
| Herşeyi Yak
Beni yak kendini yak her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste Yanacağız ikimizde ateşte Bir kıvılcım yeter hazırım bak Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Allahım allah ım ateşlere yürüyorum Allah ım acı ile aşk ile büyüyorum Beni yor hasretinle sevginle yor Sevgisizlik ayrılıktan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Yokluğunda varlığında yetmiyor Yokluğunda varlığında yetmiyor | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:28 pm | |
| Kırmış Kalbini
Kahpe dölün soyu Ele vermiş seni Nice yıllar boyu Kırmış kalbini Kırmış kalbini Aynı yolun eri Çekemezmiş seni Gördüğünden beri Kırmış kalbini Kırmış kalbini Yolun ardına bakmadık yorulmadık Bak hala buradayız Belki delirdik de belirdik Bak hala buradayız Biz neler içtik neler yedik Bak hala buradayız Sen hiç üzülme hiç ağlama BaK hala buradayız | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:29 pm | |
| Ah
yarışmadı yenilmedi açık seçik sizle oynamadı gerilmedi sanılmasın yine basmış onu bulantılar yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar ah eğleniyor kendi başına ah neşesi yeter ah umurunda mı sandın bu dünya ah neşesi yeter konuşmadı hiç durmadı açık seçik sizle takılmadı daralmadı ah eğleniyor kendi başına ah neşesi yeter ah umurundamı sandın bu dünya ah neşesi yeter | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 6:30 pm | |
| Haberın yok Oluyorum
bakma bana öyle deli işim olmaz senle benim hiç bukadar sevilmedim gözlerinden okuyorum haberin yok ölüyorum sorma bana nerelisin ne içersin ne giyersin derdim sana derman olsun ben gönülden okuyorum haberin yok ölüyorum azdı yine deli gönül üzerine geliyorum geçti yine boş bir ömür gözlerinden öpüyorum haberin yok ölüyorum haberin yok ben ölüyorum sen gelirken ben gidiyorum dermanım yok ben ölüyorum ayrılırken ben içiyorum haberin yok ölüyorum | |
|
| |
korn_gkc HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN C.tesi Ekim 20, 2007 7:10 pm | |
| dumanı seviyorum batuyu dahada çok sefiorm:D:D:D | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: DuMaN Paz Ekim 28, 2007 6:26 pm | |
| | |
|
| |