| ŞeBNeM FeRaH | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: ŞeBNeM FeRaH Çarş. Ekim 10, 2007 4:46 pm | |
| SiL BaŞtaN Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak...
ÇaKıL TaŞLaRı
Benim çakıl taşlarım var irili ufaklı Kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım Çakıl taşlarım var her yerden topladığım Boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım
Benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil Oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli Benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı Taktığım zamanlarda içini gösteren adeta
Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen Düştün mü sen
Benim hiç boyanmamış dört duvarım var Çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim Benim hiç yıkılmamış duvarlarım var Dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta
Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen Düştün mü sen
Benim bir hikayem var sonunu yazmadığım Benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım Benim umudum var benim umudum Benim umudum var benim umudum
Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen
Hiç oldun mu birden duruldun mu Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen Düştün mü sen.
CaN KıRıkLaRı
Bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense, Dünyanın bir ucunda tek başımayım Kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun Korkmaktansa bulanıklığın tam içinde bir başımayım Benim belki de gizli bir bildiğim var Elbette ağlarım Benim can kırıklarım var Senin gördüğün yanağımdan süzülenler Asıl içimde,içinde yüzdüğüm bir deniz var. . . .
HoŞçaKaL
Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum, Bulduğumu zannettiğimde kendimden ayrı düştüm Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de Gittiğim her yerde benimlesin Söylenecek söz yok, Gidiyorum ben. . . Hoşçakal,hoşçakal,hoşçakal,hoşçakal Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya, Şahlanıp gitmek içimde var Hoşçakal. . . Biraz su biraz yeşillik her yer benim evimdir Taşırım dünyayı sırtımda Her dil benim dilimdir Ama söylenecek söz yok gidiyorum ben. . . Hoşçakal,hoşçakal,hoşçakal,hoşçakal Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya Şahlanıp gitmek içimde var Hoşçakal. . . . | |
|
| |
korn_gkc HıllsEyes
| Konu: Geri: ŞeBNeM FeRaH Cuma Ekim 12, 2007 9:46 pm | |
| şebo iyidir seferiz biz şeboyu bnm en sevdigim sözlerinden biri de'bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün her şeyi kesebiliyorsan ruhumu dene duygularımı yüregimi beni off...'(devamını getirmiyorum acayip duygu böğürtüsü ) | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: ŞeBNeM FeRaH C.tesi Ekim 13, 2007 1:56 pm | |
| eedd canım sana tamamıylen katılıyorum ! ama benden sıze tavsıye sebnem ferahın en son cıkardıgı albumu mutlaka dınleyın super kadında ole bı ses varkı sarkıları mukemmel yorumlamıs ! | |
|
| |
korn_gkc HıllsEyes
| |
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| |
| |
korn_gkc HıllsEyes
| Konu: Geri: ŞeBNeM FeRaH Paz Ekim 21, 2007 10:38 am | |
| ewet 10 mart konserini de 2-3 hafta önce almıştım bence herkes mutlaka bi izlemeli çok süper olmus | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| |
| |
korn_gkc HıllsEyes
| Konu: Geri: ŞeBNeM FeRaH Paz Kas. 04, 2007 2:10 pm | |
| olsun bi dahaki şebo konserine toplaşıp gideriz | |
|
| |
daRk dReaMs HıllsEyes
| Konu: Geri: ŞeBNeM FeRaH Paz Kas. 04, 2007 2:22 pm | |